МХП відкрив офіс сервісного центру «Фінанси» в Черкасах

МХП відкрив офіс сервісного центру «Фінанси» в Черкасах

PR
Укрінформ
У Черкасах відкрили офіс сервісного центру «Фінанси», який надає послуги бухгалтерського та податкового обліку всім підприємствам МХП в Україні і є частиною майбутнього Мультифункціонального сервісного центру.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі МХП.

Зазначається, що МХП почав розбудову найбільшого в Україні Мультифункціонального сервісного Центру (Shared Service Center), куди передаються сервісні, зазвичай, найбільш стандартизовані функції в рамках холдингу.

Таким чином підприємства холдингу можуть більше зосереджувати свої ресурси на вирішенні амбіційних виробничих бізнес-завдань.

«Відкриття цього офісу — величезний та переломний етап в житті МХП, адже це початок глобального та цікавого шляху. Рада бути присутньою сьогодні з кожним в цій молодіжно-драйвовій атмосфері. Можу гарантувати, що МХП – це саме та компанія, в якій, якщо ви чогось дійсно хочете, справді зможете досягти», — зазначила на відкритті заступник голови правління та фінансовий директор МХП Вікторія Капелюшна.

Зазначається, що люди – найголовніший та найцінніший ресурс МХП, тому холдинг піклується про співробітників, забезпечуючи найкращі умови праці. Новий світлий та просторий офіс в Черкасах – доказ цьому.

«В офісі Сервісного центру «Фінанси» все створено для того, щоб кожного дня співробітникам було комфортно реалізовувати себе в МХП. Я хочу, щоб кожен працючий комфортно себе почував на робочому місці та відчував перспективи росту та розвитку в МХП. Адже, в певній мірі, від цього залежать й результати, які згодом вдасться досягти», — додав заступник голови правління та директор з організаційної ефективності та управління персоналом МХП Андрій Булах.

Читайте також: МХП підписав меморандум про співпрацю з Українським фондом стартапів

В холдингу впевнені, що сервісний центр “Фінанси” сприятиме ще більшій ефективності роботи, прозорості та якості обліку. Створений за найкращими практиками та зразками, він зобов’язаний стати найкращим в Україні, щоб пізніше надавати сервісні послуги не лише підприємствам МХП, а й зовнішнім клієнтам.

В МХП зазначили, що це лише початок сервісної революції в холдингу, і вже незабаром очікується відкриття сервісного центру «Продажі та логістика» у Кам’янському, що на Дніпропетровщині.

Фото: МХП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-