Черкаська поліція встановлює особи байкерів, які побили молоде подружжя

Черкаська поліція встановлює особи байкерів, які побили молоде подружжя

Укрінформ
Черкаська поліція переглядає відео з камер спостереження уздовж усього шляху колони байкерів та автомобіля з молодою парою місцевих жителів, щоб встановити всю повноту картини конфлікту, який призвів до побиття чоловіка та жінки приїжджими байкерами.

Про це в розмові з кореспондентом Укрінформу розповіла пресофіцер Черкаської поліції Зоя Вовк.

«Ми передивляємося все відео з моменту початку конфлікту. Хочемо мати всю повноту картини. Встановлюємо місцезнаходження активних учасників бійки. Думаю, за кілька днів усю цю роботу закінчимо. Кримінальне провадження перекваліфікували на частину 4 статті 296 Кримінального кодексу – хуліганство. Це грубе порушення громадського порядку із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років».

Минулих вихідних у Черкасах сталася бійка. Група байкерів, які приїхали в Черкаси на фестиваль «Дахнівська Січ», жорстоко побили молоду пару й понівечили їхній автомобіль. Молоді люди опинилися в лікарні з численними травмами.

За словами потерпілих, байкери розлютилися, коли автомобіль обігнав їх дорогою. Вони плювалися й намагалися бити машину залізними ланцюгами.

Читайте також: У Черкасах байкери з Одеси жорстоко побили молоду пару

Самі байкери стверджують, що автомобіль несподівано вклинився у їхню колону й кілька разів провокував аварійну ситуацію. Лише диво врятувало мотоциклістів від падіння. До того ж пара з автомобіля намагалася оббризкати байкерів сльозогінним газом.

Байкерський фестиваль «Дахнівська Січ» відбувся в Черкасах уже вдев’яте. Досі жодних конфліктів між місцевими жителями та приїжджими мотоциклістами не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-