У лікарні Краматорська помер ще один постраждалий від вибуху на шахті гірняк

У лікарні Краматорська помер ще один постраждалий від вибуху на шахті гірняк

Укрінформ
На Донеччині у лікарні в Краматорську помер ще один гірняк, який постраждав від вибуху на шахті ШУ «Покровське», троє перебувають у вкрай тяжкому стані, двоє – у стабільно тяжкому.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в Департаменті охорони здоров’я Донецької ОДА.

«З тих шести гірників, які перебували в опіковому відділенні міської лікарні у Краматорську, один, на жаль, помер. Ще троє знаходяться наразі у вкрай важкому стані, а двоє – у важкому, але стабільні», - розповіли в департаменті. Там додали, що ті троє постраждалих, які лікуються в Центральній районній лікарні у Покровську, перебувають у задовільному стані.

Читайте також: Аварія на копальні у Колумбії: заблокованими залишаються двоє шахтарів

Як повідомляв Укрінформ, 31 липня на північному польовому конвеєрному штреку шахти в смт Удачне Покровського району стався вибух, внаслідок якого постраждали 10 гірників. Під час операції помер один із постраждалих, чоловік 1986 року народження.

Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель особи та інші тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-