Легковик в’їхав у приватний будинок на Чернігівщині - двоє загинули, решта у лікарні

Легковик в’їхав у приватний будинок на Чернігівщині - двоє загинули, решта у лікарні

Фото, відео
Укрінформ
У суботу о 19.30 до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Мохнатин Новобілоуської ОТГ легковий автомобіль в’їхав у приватний будинок. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Правоохоронці встановили, що під час зіткнення в автомобілі перебувало п’ятеро осіб. За кермом легковика була жінка 2003 року народження. За попередньою інформацією, вона не впоралася з керуванням та в'їхала в приватний будинок.

"У результаті дорожньо-транспортної пригоди водійка та ще дві жінки зазнали травм і наразі перебувають у лікарні, двоє чоловіків померли від численних травм. Наразі поліція вживає заходів щодо встановлення анкетних даних одного з загиблих чоловіків та травмованої жінки", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Закарпатті у ДТП загинув поліцейський з дружиною і дитиною

ДТП на Чернігівщині / Фото: Національна поліція

Слідчий поліції відкрив провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб.

Читайте також: На Київщині затримали водія, який наїхав на підлітка в іншій області

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-