Загибель дівчинки на Харківщині: поліція патрулює будинок жертви і ймовірного вбивці

Загибель дівчинки на Харківщині: поліція патрулює будинок жертви і ймовірного вбивці

Укрінформ
У селищі Старий Салтів на Харківщині поліція патрулює місцевість поблизу будинку загиблої 6-річної дівчинки та 13-річного підлітка, якого підозрюють у її вбивстві, діти мешкали по сусідству – на різних поверхах.

Цю інформацію підтвердили кореспонденту Укрінформу у відділі комунікації поліції Харківщини.

«Сьогодні співробітники поліції знаходяться там для охорони громадського порядку», - зазначили у відділі.

У відомстві поки не знають, чи буде подовжено таке патрулювання у наступні дні, але це можливо з огляду на резонанс, схвильованість населення та сам факт мешкання родин по сусідству.

Як повідомляє Суспільне, сьогодні, 30 липня, у селищі прощаються зі вбитою дівчинкою. Тим часом матір хлопця, яка не вірить у провину сина, розповідає ЗМІ, що начебто у вбивстві замішаний дорослий чоловік, мешканець Харкова, який приїздить до Салтова в гості до родичів. Однак очільник ГУ Нацполіції в Харківській області Андрій Рубель ці заяви категорично спростовує. «Ніякого чоловіка немає. Це маячня», - сказав керівник, наголосивши, що в справі фігурує лише підліток.

Як повідомлялося, на Харківщині в селищі Старий Салтів 28 липня близько 23:50 у покинутому будинку знайшли вбитою 6-річну дівчинку, котру шукали правоохоронці та волонтери, поліція вважає, що її вбив 13-річний підліток.

Читайте також: Вбивство дівчинки на Харківщині: у прокуратурі кажуть, що підозрюваний вже «світився» у конфліктах

Про зникнення дитини 28 липня о 19:10 повідомила мати дівчинки. Вона розповіла, що її 6-річна донька близько 18:00 під час прогулянки самовільно пішла з двору будинку, де гуляла із 13-річним сусідським хлопчиком, та додому не повернулася.

Слідчим відомості про подію були внесені в ЄРДР за ч. 2, п. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За даними слідства, жертва має численні забиття голови та обличчя, під час огляду на тілі також виявлені чисельні забої та садна.

29 липня хлопця за рішенням суду помістили до приймальника-розподільника для дітей на 30 днів.

Фото: suspilne.media

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-