Падіння літака на Франківщині: разом з українським пілотом загинули троє американців

Падіння літака на Франківщині: разом з українським пілотом загинули троє американців

Укрінформ
В авіатрощі поблизу с. Шепарівці Коломийського району Івано-Франківської області разом із пілотом Ігорем Табанюком загинули троє громадян США, які приїхали на відпочинок.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Об’єднана єврейська громада в Україні у Телеграмі.

Тут зазначають, що під час падіння спортивного літака біля Коломиї разом із пілотом загинули троє хасидів, які були громадянами США та приїхали в Коломию на відпочинок.

Читайте також: Поліція розповіла подробиці смертельної авіатрощі на Прикарпатті

За фактом падіння літака розпочато кримінальне провадження. Зі слів начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Сергія Безпалька, попередня кваліфікація події - порушення правил повітряних польотів. Проводяться слідчі дії для встановлення причин падіння літака, у результаті чого загинули четверо осіб.

За попередньою інформацією, о 13:40 на лінію 102 надійшло повідомлення, що у селі Шепарівці Коломийського району на приватний будинок упав спортивний літак. За попередньою інформацією, на борту перебували пілот, житель Прикарпаття, і троє пасажирів-іноземців. Усі загинули на місці події.

Начальник поліції Прикарпаття повідомив, що на момент падіння літака у будинку перебували жінка і двоє дітей, які почули невідомий шум і вчасно вибігли на вулицю. Вони не постраждали.

«На місці інциденту продовжують працювати слідчо-оперативна група обласної поліції, експерти-криміналісти та представники екстренних служб. У ході слідства будуть встановлені всі обставини аварії», - зазначив Безпалько.

Як повідомляв Укрінформ, 28 липня близько 13:40 поблизу с. Шепарівці Коломийського району сталося падіння легкомоторного спортивного літака WT-10 Advantic на приватний житловий будинок із подальшим горінням. Загинули 4 особи, що перебували у літаку. Серед них - професійний льотчик та інструктор Ігор Табанюк, який проживав у Коломиї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-