Збив та втік: п’яний водій на Харківщині скоїв наїзд на двох підлітків

Збив та втік: п’яний водій на Харківщині скоїв наїзд на двох підлітків

Укрінформ
На Харківщині водій у стані алкогольного сп’яніння скоїв наїзд на двох підлітків та втік, поліція чоловіка затримала. Діти перебувають у тяжкому стані.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Харківської області, передає Укрінформ.

«27 липня о 21:00 до відділу поліції № 1 Чугуївського РУП надійшло повідомлення від жительки смт Вільча про те, що невідомий водій автомобіля ВАЗ 2106 скоїв наїзд на 14 та 15-річних хлопців, які йшли по узбіччю дороги. З місця пригоди правопорушник втік. Протягом 15 хвилин поліцейські розшукали автомобіль, причетний до дорожньо-транспортної пригоди. Його виявили за межами населеного пункту у посадці. 65-річний водій - місцевий житель, мав явні ознаки алкогольного сп'яніння», - розповіли в поліції.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Чоловіку готують підозру. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Як повідомили кореспонденту Укрінформу в пресслужбі Харківської міської ради з посиланням на медиків лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. Мещанінова, збиті хлопчики перебувають у реанімації.

«Діти в тяжкому стані. В обох – черепно-мозкові травми, забої головного мозку», - повідомили в міськраді. Медики додали, що одного хлопчика прооперували.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-