ДСНС запевняє, що аварія на РівнеАзоті не забруднила повітря

ДСНС запевняє, що аварія на РівнеАзоті не забруднила повітря

Фото
Укрінформ
На Рівненщині внаслідок розгерметизації трубопроводу на підприємстві з виготовлення мінеральних добрив та адипінової кислоти хімічно небезпечних речовин у повітрі не виявлено.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

“О 17:26 витік газів припинено. Жертв та постраждалих немає. Хімічно небезпечних речовин у повітрі не виявлено, загрози людям та навколишньому середовищу немає”, - йдеться у повідомленні.

Концентрація окису азоту в повітрі на території підприємства становить 0,5 – 0,8 мг/м3 при гранично допустимій концентрації – 1,5 мг/м3.

Читайте також: На РівнеАзот сталася аварія – із труби витік газ із хімікатами

Для чергування від ДСНС залучено 15 осіб та 4 одиниць техніки.

ПАТ «Рівнеазот» працює в штатному режимі, про це повідомляє пресслужба підприємства.

"Підприємство працює в штатному режимі. Надзвичайна ситуація не вплинула на роботу виробничих цехів підприємства та подальше відвантаження продукції згідно з укладеними контрактами", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 20 липня близько 17:10 поблизу м. Рівне на території заводу ПАТ «Рівнеазот» у цеху виробництва азотної кислоти сталася розгерметизація трубопроводу з нітрозними газами.

Приватне акціонерне товариство “Рівнеазот” OSTCHEM – одне з найбільших в Україні підприємств з виготовнення мінеральних добрив та адипінової кислоти. Підприємство розташоване в західній частині України неподалік від міста Рівне. З 2011 року ПАТ «Рівнеазот» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує підприємства азотної хімії Group DF. Засновником та власником Group DF є Дмитро Фірташ.

OSTCHEM об'єднує підприємства азотної хімії Group DF: ПрАТ «Азот» (Черкаси, Україна), ПрАТ Концерн «СТИРОЛ» (Горлівка, Україна), ПрАТ «Сєвєродонецьке об'єднання Азот» (Сєвєродонецьк, Україна).

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-