У Запоріжжі маршрутка потрапила в ДТП – 13 постраждалих

У Запоріжжі маршрутка потрапила в ДТП – 13 постраждалих

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі сталася ДТП за участю громадського транспорту, в результаті постраждало 13 осіб, серед яких двоє дітей.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Запорізькій області, передає Укрінформ.

“Попередньо встановлено, що водій автомобіля Kia Ceed, 1995 року народження під час здійснення повороту на регульованому перехресті вулиць О.Говорухи та Магара, допустив зіткнення з маршрутним таксі Volkswagen Crafter. В момент зіткнення в маршрутці знаходилось десять пасажирів, а в салоні автомобіля – двоє. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій маршрутки, 1988 року народження, пасажири автобусу та легковика отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Загалом за медичною допомогою звернулись 13 громадян, серед яких двоє неповнолітніх дітей”, - повідомили в поліції.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте також: На Луганщині перекинулася маршрутка, дев'ятеро постраждалих

За інформацією медиків, хлопчик 5 років отримав закриту травму грудної клітини, рану язика, хлопець 13 років отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій м'яких тканин лоба. Постраждалі госпіталізовані.

Фото: zp.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-