Укрзалізниця поновлює курсування двох приміських поїздів на Донеччині та Луганщині

Укрзалізниця поновлює курсування двох приміських поїздів на Донеччині та Луганщині

Укрінформ
АТ "Укрзалізниця" відновлює курсування двох приміських поїздів, які поєднають ключові населені пункти на сході України: Волноваха — Маріуполь і Сватове — Попасна. 

Про це Укрінформу повідомили з пресслужби УЗ.

З 19 липня відновлюється курсування приміського поїзда №6107/6106 Волноваха — Маріуполь — Волноваха. З Волновахи він вирушатиме об 11:25 і прибуватиме в Маріуполь о 13:19. Зворотно з Маріуполя він вирушатиме о 14:40 і прибуватиме до Волновахи о 16:35. Цей поїзд курсуватиме по понеділках, п’ятницях, суботах та неділях.

З 25 липня буде відновлено курсування щоденного приміського поїзда №6443/6444 Сватове — Попасна — Сватове. Зі станції Сватове він відправлятиметься о 09:40 і прибуватиме до Попасної о 13:10. Зворотно зі станції Попасна він вирушатиме о 13:20 і на кінцеву станцію прибуватиме о 17:22. Проходитиме через станції Кабанне, Кремінне, Рубіжне, Лисичанськ.

Читайте також: Укрзалізниця призначила додаткову електричку Біла Церква - Київ

При цьому, зауважили в Укрзалізниці, по станції Лисичанськ з поїзда №6444 Попасна — Сватове можна здійснити пересадку на поїзд №138 «Максим Яровець», яким буде зручно дістатися до Харкова, Полтави, Миргорода, Києва чи Вінниці. З Лисичанська він відправляється о 15:10.

Раніше Укрзалізниця запустила регіональний поїзд Дніпро — Авдіївка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-