В Одесі відбувся забіг злітно-посадковою смугою

В Одесі відбувся забіг злітно-посадковою смугою

Фото
Укрінформ
В Одесі пройшли бігові змагання «ODS New RWY Run 2021». 264 бігуни таким чином анонсували відкриття нової злітно-посадкової смуги одеського аеропорту. Всі кошти, зібрані в якості стартових внесків учасниками забігу, передані благодійному фонду на лікування.

Про це повідомляє сайт Одеської міськради, передає Укрінформ.

"У змаганнях взяли участь 264 особи, серед яких і співробітники ТОВ "Міжнародний аеропорт Одеса". Учасники пробігли дистанцію протяжністю 5 км, стартувавши і фінішувавши в одному і тому ж місці. Серед чоловіків першим став Олег Цибін з часом 15.28, серед жінок з часом 18.03 - Богомягкова Христина", - йдеться в повідомленні.

Забіг по злітній смузі «ODS New RWY Run 2021» / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

Одеський міський голова Геннадій Труханов подякував організаторам, а також привітав учасників забігу і вручив призерам заслужені нагороди.

"Щиро вітаю і дякую всім за участь у такому досить креативному, сміливому і зухвалому забігу. Радий, що першими, хто випробував нову злітно-посадкову смугу, стали люди з активною життєвою позицією. Зовсім скоро сюди приземлиться перший літак. Це один з найбільших інфраструктурних проєктів, який тривав майже 10 років. І звичайно, це знакова подія для одеситів", - підкреслив Труханов.

Читайте також: Аеропорту «Київ» виділили земельну ділянку для реконструкції

Крім того, забіг «ODS New RWY Run 2021» несе важливу соціальну складову. Всі кошти, зібрані  як стартові внески учасниками забігу, передані благодійному фонду «Корпорація монстрів».

Організатори змагань - ТОВ «Міжнародний аеропорт Одеса» і громадська організація «Бігова Україна». Мета проведення «ODS New RWY Run 2 021» - анонс відкриття нової злітно-посадкової смуги в одеському аеропорту, пропаганда здорового способу життя та збір коштів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-