Правоохоронці викрили на хабарництві гендиректора Регістру судноплавства

Правоохоронці викрили на хабарництві гендиректора Регістру судноплавства

Фото
Укрінформ
Правоохоронці викрили на хабарництві генерального директора Державного підприємства «Класифікаційне товариство Регістр судноплавства України», яке належить до сфери управління Міністерства інфраструктури, та головного фахівця цього підприємства.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора.

"За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора затримано генерального директора Державного підприємства «Класифікаційне товариство Регістр судноплавства України», яке належить до сфери управління Міністерства інфраструктури України, та головного фахівця цього підприємства після отримання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: СБУ викрила групу поліцейських Одеси на махінаціях з «проблемною» нерухомістю

За даними слідства, службовці вимагали від представника підприємства 2 тис. дол. США за сприяння в складанні сертифікату і свідоцтва, які б дозволили підприємству здійснювати господарську діяльність.

Наразі тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання про обрання запобіжних заходів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Головного слідчого управління Національної поліції за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань в Одеській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-