У Миргороді затримали жінку, яка напала з ножем на поліцейського

У Миргороді затримали жінку, яка напала з ножем на поліцейського

Фото
Укрінформ
У місті Миргород Полтавської області затримали 22-річну жінку, яка ножем порізала поліцейського, її відправили до спеціалізованого закладу для обстеження.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Відділ комунікації поліції Полтавщини

“Під час роботи за викликом слідчий Миргородського райвідділу поліції постраждав від агресивних дій 22-річної жительки міста. Жінка ножем порізала офіцерові передпліччя, коли той намагався припинити її протиправну поведінку у публічному місці",- йдеться в повідомленні.

6 липня, близько 17-ї години слідчо-оперативна група прибула на вул. Спартаківську через неадекватну поведінку молодої жінки посеред вулиці.

Від початку року миргородка регулярно потрапляла в поле зору поліції та суду.

Цього разу від нецензурної лайки жінка перейшла до погроз, адресованих поліцейським. Одну з них – порізати ножем, вона виконала.

Порушницю затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та направили до спеціалізованого закладу для обстеження.

Відомості про цей факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (Заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

У рамках провадження призначено судові експертизи. Фігурантці вже повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу.

Читайте також: У Києві повідомили про підозру чоловіку, який поранив поліцейського та цивільних

За спричинення тілесних ушкоджень поліцейському при виконанні службових обов’язків (залежно від їх тяжкості) Кримінальний кодекс передбачає від 5 до 12 років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці 7 липня у Києві проводили спецоперацію “Грім” після того, як чоловік поранив поліцейського і цивільного.

Працівники патрульної поліції виїхали на виклик щодо конфлікту у квартирі на Голосіївському проспекті. На місці події власник помешкання здійснив постріл із мисливської рушниці у напрямку поліцейських. Правоохоронець отримав вогнепальне поранення руки, а інший чоловік – поранення в обличчя. Після цього зловмисник зачинився в квартирі, а потім підпалив її.

Фото: pl.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-