На Волині зводять школу з ліфтом

На Волині зводять школу з ліфтом

Велике будівництво
Укрінформ
На Волині, у селі Стобихівці, за президентською програмою «Велике будвівництво» з нуля зводять навчальний заклад, який відповідатиме усім вимогам інклюзивності. Зокрема, у школі облаштують ліфт.

Про це повідомляє Волинська обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

Як зазначається, до кінця року школу в Стобихівці Камінь-Каширського району планують перекрити дахом, а також у навчальному закладі встановлять вікна і запустять опалення.

«Загальна кошторисна вартість нового будівництва школи становить 130 млн гривень. За проєктом вона має 2 поверхи і розрахована на 350 учнівських місць. Наразі завершують мурувати стіни другого поверху і стартували підготовчі роботи з перекриття будівлі», - повідомляє Волинська ОДА.

У новій школі навчатимуться учні Стобихівської гімназії, які поки що змушені вчитись у старому приміщенні та у сільському клубі у дві зміни.

Читайте також: «Велике будівництво»: На Вінниччині монтують останні два з отриманих областю 10 апаратів КТ

Як повідомлялося, у 2021 році за програмою «Велике будівництво» планують побудувати та відремонтувати 6 500 км доріг та 245 штучних споруд, включно з мостами. Також здадуть в експлуатацію 95 шкіл, 70 дитячих садків, 80 стадіонів, 29 басейнів та 177 приймальних відділень, а за проєктом «Велика реставрація» за три роки буде відновлено 150 пам’яток культури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-