У Черкасах реконструювали стадіон спортивної школи олімпійського резерву

У Черкасах реконструювали стадіон спортивної школи олімпійського резерву

Фото
Укрінформ
У Черкасах оновили стадіон для занять легкою атлетикою та футболом обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. На відкриття стадіону прибув гравець збірної України з футболу Артем Довбик.

Про це повідомило у Фейсбуці управління сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, передає Укрінформ.

"Ремонт стадіону розпочався у 2017 році. На реконструкцію загалом витратили більше 12,6 млн грн. На стадіоні збудували футбольне поле, трибуни для глядачів на 266 місць та чотири місця виділили для людей на візках. Також передбачили доріжки для бігу по прямій та по колу, сектори для стрибків у висоту, сектор для метання спису, майданчик для тренажерів та павільйон для спортивного інвентарю", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Біля Музею історії запорізького козацтва до кінця серпня облаштують курган – Ткаченко

На відкриття стадіону прибув гравець збірної України з футболу, черкасець Артем Довбик, який разом із Віталієм Миколенком представляли нашу збірну на чемпіонаті Європи. Саме гол Довбика дозволив нашій команді вийти до чвертьфіналу турніру.

Від імені Черкаської обласної ради та депутатського корпусу перший заступник голови облради Роман Сущенко подарував Артему Довбику прапор Черкащини.

"Наш герой пообіцяв, що прапор Черкаської області майорітиме тепер біля його будинку і мандруватиме світом разом з його спортивною еволюцією та новими перемогами", - зазначив Сущенко у Фейсбуці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-