У Запоріжжі на підприємстві сталася пожежа, є постраждалі

У Запоріжжі на підприємстві сталася пожежа, є постраждалі

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі на одному з приватних підприємств в складській будівлі сталася пожежа. Вогнем знищено розчинники і фарби на площі в 100 кв.м, троє людей постраждали.

Про це йдеться у повідомленні ДСНС в Запорізькій області, передає Укрінформ.

“5 липня об 11:35 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на території приватного підприємства на проспекті Моторобудівників у Шевченківському районі. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що на першому поверсі двоповерхової складської будівлі горить тара з розчинником та фарбою на загальній площі 100 кв. м”, - йдеться у повідомленні.

Під час пожежі постраждали троє працівників підприємства. За інформацією обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, серед постраждалих - чоловіки 41 і 48 років та жінка 43 років.

Читайте також: На Львівщині після удару блискавки горів будинок, вітер зніс дах школи

“Чоловік 41 року отримав опіки обличчя, верхніх кінцівок 8% І-ІІ ст., опіки верхніх дихальних шляхів, отруєння продуктами горіння. Чоловік 48 років отримав термічні опіки верхніх кінцівок та обличчя, очей І-ІІ ст. Жінка отримала термічні опіки верхніх кінцівок І ст. Постраждалі госпіталізовані”, - зазначили медики.

Через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах на стисненому повітрі. Причина пожежі встановлюється. Від ГУ ДСНС залучалось 11 одиниць техніки та 35 чоловік особового складу.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-