На Буковині почали ремонтувати гірську дорогу Судилівського спуску

На Буковині почали ремонтувати гірську дорогу Судилівського спуску

Велике будівництво
Укрінформ
В рамках програми Президента "Велике будівництво" у Чернівецькій області розпочали ремонтувати Судилівський спуск, який веде до Буковинських Карпат.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомили в Службі автомобільних доріг у Чернівецькій області, передає Укрінформ.

"Судилівський спуск, який є частиною дороги, що з’єднує Вижницю та Сторожинець, відремонтуємо. Мальовничий серпантин серед гір, який знаходиться на ділянці км 43+633 – 44+653 дороги Р-62 Криворівня – Усть-Путила – Старі Кути – Вижниця – Сторожинець – Чернівці, починаємо відновлювати у рамках президентської програми «Велике будівництво»", - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі САД у Чернівецькій області кореспонденту Укрінформу розповіли, що вже сьогодні на цій ділянці дороги розпочали фрезерування зношеного покриття.

Там зазначають, що у процесі поточного середнього ремонту на цій ділянці дороги укріплять узбіччя, влаштують систему водовідведення, нове підсилене дорожнє покриття, встановлять бар’єрне огородження, дорожні знаки та нанесуть розмітку.

Дорога Р-62 має статус регіонального значення. Нею можна доїхати до Буковинських Карпат.

Читайте також: На будівництві мосту у Кременчуці завершують геологічні вишукування

Зокрема, до гірсько-лижного курорту «Мигово», перевалу на вододілі Виженки та Черемоша - «Німчич». З верхівки перевалу можна побачити – Вижниччину, Путильщину, а також частину Івано-Франківської області.

Як повідомляв Укрінформ, заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко, який займається координацією програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», розповів, що у 2021 році буде відновлено 6 500 км доріг та 150 мостів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-