У Херсоні перекривали дорогу - протестували проти нелегальних перевезень до курортів

У Херсоні перекривали дорогу - протестували проти нелегальних перевезень до курортів

Укрінформ
У Херсоні представники Нацкорпусу на годину перекрили рух транспорту по Бериславському шосе. 

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила начальниця відділу комунікації ГУ Нацполіції в Херсонській області Тетяна Скуба.

«Акція відбувалася з 8 ранку і тривала близько години. Поліція забезпечувала публічний рух і безпеку», - зазначила Скуба.

Як повідомив кореспонденту агентства прессекретар місцевого осередку Нацкорпусу Владислав Руденко, учасники акції здійснювали постійний рух по пішохідному переходу біля залізничного вокзалу, блокуючи таким чином рух по Бериславському шосе. Вони вимагали, щоб на місце прибули керівники облдержадміністрації, місцевого управління поліції, Укртрансбезпеки, міський голова Херсона. Учасники акції, серед яких були, за його словами, активісти Нацкорпусу та легальні перевізники, протестувати проти нелегальних регулярних перевезень до морських курортів області, що здійснюють з парковки від залізничного вокзалу під виглядом нерегулярних перевезень.

«Ми це зробили, щоб привернути увагу. Наша вимога – припинити саботаж робочої групи, що була створена при ОДА для врегулювання ситуації з перевезеннями від залізничного вокзалу. Біля залізничного вокзалу є автостанції «Юг», де має здійснюватися посадка та висадка пасажирів для регулярних перевезень у сторону наших морських курортів. А одеські перевізники з парковки біля залізничного вокзалу під виглядом нерегулярних перевезень здійснюють фактично регулярні перевезення. Нерегулярні перевезення – це двічі на тиждень, а вони здійснювали посадку та висадку пасажирів щодня протягом місяця», - розповів Руденко.

Читайте також: Сутички з ФОПами на Банковій: поліція заявляє, що затриманих і постраждалих немає

За його словами, вони виступають за те, щоб всі перевезення здійснювалися легально – не з парковок, а від автостанції, протестували, бо не було реакції влади.

Як розповів прессекретар обласного осередку Нацкорпусу, на місце проведення акції прибув заступник голови ОДА, є домовленість, що сьогодні об 11.45 в ОДА відбудеться зустріч, де розглянуть питання, порушені під час акції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-