На Дністрі врятували трьох дітей, їхнього батька шукають другий день

На Дністрі врятували трьох дітей, їхнього батька шукають другий день

Фото
Укрінформ
На Прикарпатті, у селі Козин, врятували трьох дітей, які не могли самотужки вибратися з Дністра.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління ДСНС в Івано-Франківській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

«28 червня о 19:45 на пункт зв'язку 3-ої ДПРЧ міста Галич 2-ої ДПРЗ ГУ ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що поблизу села Козина, Галицької ТГ, Івано-Франківського району посеред річки Дністер знаходиться 3 дітей, які не можуть самостійно вийти на берег та просять про допомогу. Рятувальники 3-ої ДПРЧ м. Галич за допомогою човна дістались до дітей, доправили їх до берега, де передали медичним працівникам карети ШМД для проведення медичного огляду», - повідомляє обласне управління ДСНС.

Читайте також: У Маріуполі із затоплених будинків врятували п'ятьох літніх людей

Як зазначили кореспонденту Укрінформу в обласному управлінні ДСНС, врятувати вдалось трьох дівчат віком 13, 11 та 7 років. Вони знаходились за 20 м від берега. Рятувальникам діти та очевидці події повідомили, що коли одна із них почала тонути, потягла за собою старшу сестру. Батько, побачивши ситуацію, почав занурюватись, щоб виштовхнути на поверхню води дітей, але після цього зник з поля зору. Рятувальні роботи у пошуках чоловіка учора тривали до 23 години. Водолази обстежили близько 500 кв м дна річки Дністер і не змогли знайти особу. Вранці 29 червня пошуки на Дністрі відновили.

Фото: ДСНС України в Івано-Франківській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-