На Тернопільщині знайшли дворічну дівчинку, яку шукали відучора

На Тернопільщині знайшли дворічну дівчинку, яку шукали відучора

Фото
Укрінформ
На Тернопільщині знайшли дворічну дівчинку, яка напередодні ввечері сама вийшла з дому.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба ювенальної поліції України, передає Укрінформ.

"Завдяки злагодженим діям поліцейських Тернопільщини та небайдужих громадян було знайдено дворічну Вікторію. Дівчинка пропала вчора ввечері, і цілу ніч її шукали односельці та правоохоронці", - йдеться у повідомленні.

Інформують, що дитину було знайдено за декілька кілометрів від будинку цілою та неушкодженою.

У пресслужбі поліції Тернопільської області зазначили, що у пошуках маленької Вікторії Попадин були задіяні співробітники найближчих відділів та відділень поліції, ювенальної превенції, кінологи зі службовими собаками, спецпризначенці, рятувальники. Розшукувати дитину допомагали місцеві жителі. Пошуки тривали всю ніч. Правоохоронці обстежували найближчі населені пункти, здійснювали подворовий обхід.

Читайте також: У Дніпрі 6-річний хлопчик упав у каналізаційний колодязь

Дитину знайшли сьогодні, 28 червня, близько 12-ї години у кукурудзяному полі. Поліцейські передали її батькам, з якими також проведуть профілактичну бесіду.

Як повідомляв Укрінформ, повідомлення про зникнення дитини надійшло до співробітників Заліщицького відділення поліції у неділю, 27 червня, близько 23.30. Як встановили поліцейські, дівчинка вийшла з дому в селі Буряківка близько 21-ї години і пішла в невідомому напрямку. Востаннє її бачили в центрі села.

Фото: tp.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-