На Рівненщині через негоду травмувалися дві особи

На Рівненщині через негоду травмувалися дві особи

Укрінформ
У Рівненській області внаслідок негоди травмовано дві людини, одна з яких постраждала від удару блискавки, інша - внаслідок падіння шиферу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДСНС.

"Унаслідок негоди травмовано 2 особи (1 від удару блискавки та 1 внаслідок падіння шиферу, яких госпіталізовано до лікарні). Частково пошкоджено дахи 13 житлових будинків, покрівлю їдальні Шпанівського ліцею, школи с. Посягва Рівненського району та покрівлю Клесівської селищної ради", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рятувальниками області здійснено 11 виїздів на розрізання та прибирання 180 повалених дерев.

Читайте також: На Рівненщині вирує негода - жителів області просять не виходити з дому

До робіт залучалося 125 осіб та 30 одиниць техніки, з них від ДСНС 43 особи та 11 одиниць техніки. Роботи завершено.

Крім того, на Івано-Франківщині внаслідок інтенсивних опадів та поривів вітру на території області підрозділами ДСНС здійснено 3 виїзди на розрізання та прибирання 3 повалених дерев.

Читайте також: На Київщині через сильні опади прорвало дамби

Близько 21 години внаслідок підняття рівня води в р. Чорний Черемош пошкоджено 2 пішохідні містки в с. Шибене Верховинського району, перехід через річку здійснюється через об’їзні шляхи, розмито дорогу місцевого значення “Ільці-Буркут” (протяжністю близько 50 м, відсутнє сполучення до с. Буркут, мешканці не проживають) та ускладнений проїзд (нанесення річкового гравію та мулу) легковим транспортом на дорозі місцевого значення між с. Бистрець та с. Шибене. Рівень води в річці поступово знижується, опади припинились.

Жертв та постраждалих немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-