Вбивство у Білогородці: підозрюваного затримали й помістили в ізолятор

Вбивство у Білогородці: підозрюваного затримали й помістили в ізолятор

Фото, відео
Укрінформ
Чоловіка, якого затримали через події із вибухом і пожежею у Білогородці, і який, за інформацією правоохоронців, намагався приховати таким чином вбивство, помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Як передає Укрінформ, про це поінформував у Фейсбуці начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

"Наразі чоловік затриманий в порядку статті 208 КПК, поміщений до ізолятора тимчасового тримання", - зазначив очільник поліції Київської області.

Він нагадав, що раніше після пожежі у цьому будинку було знайдено тіло чоловіка, і як виявилося, 47-річний чоловік загинув не у вогні, а у результаті вбивства.

Читайте також: Пожежа у Білогородці була спробою приховати жорстоке вбивство - поліція

"Вихідцю з Кременчуга перерізали горло, нанесли три удари ножем у груди, а також вирізали серце і частину легенів. Працівники управління карного розшуку, а також оперативники Бучанського районного управління поліції встановили особу, яка на даний час обґрунтовано підозрюється у скоєнні цього вбивства", - уточнив Нєбитов.

За його інформацією, зловмисником є моряк 1978 року народження, який проживав неподалік. Правоохоронці встановили, що затриманий має родину, але вона мешкає у Севастополі.

Правоохоронець поінформував, що наразі слідчі та оперативники працюють над збором доказової бази для оголошення чоловіку підозри за двома статтями - умисне вбивство і знищення майна загальнонебезпечним способом.

Як повідомлялося, у п’ятиповерховому житловому будинку в Білогородці 21 червня, о 13:20, у квартирі на третьому поверсі стався вибух з послідуючим горінням.

Читайте також: Вибух у Білогородці: постраждалим облаштували місце для ночівлі у будинку культури

Пожежа розповсюдилась на четвертий і п’ятий поверхи, а також покрівлю. Руйнувань несучих конструкцій немає.

На місці події працювали 62 рятувальники. Вони вивели на свіже повітря 40 мешканців будинку. Внаслідок пожежі двоє осіб потрапили до лікарні. Ще шестеро після огляду лікарями від госпіталізації відмовились.

Окрім цього, на місці пожежі виявили загиблу особу.

За інформацією голови Білогородської ОТГ Антона Овсієнка, загинув чоловік 1974 року народження.

У поліції Київщини Укрінформу повідомили, що за інформацією правоохоронців, причиною вибуху і пожежі у житловому будинку у Білогородці Київської області стала спроба приховати вбивство чоловіка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-