З пляжу Азовського моря витягли 20 авто, які загрузли у піску через негоду

З пляжу Азовського моря витягли 20 авто, які загрузли у піску через негоду

Фото
Укрінформ
У Запорізькій області на узбережжі Азовського моря через підняття рівня води підтопило 20 автомобілів.

Про це йдеться у повідомленні ДСНС в Запорізькій області, передає Укрінформ.

За інформацією рятувальників, 19 червня на узбережжі Азовського моря через пориви вітру до 24 м/с та висоту хвиль 13-15 дм утворилася нагінна хвиля на берег та підняття рівня води. До Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що на громадському пляжі між с. Приморський Посад та с. Новоконстянтинівка, в результаті великих хвиль виникло підтоплення.

“У пастці опинилось 20 автівок, в яких знаходилося 45 дорослих та 6 дітей віком від 4 до 6 років. Рятувальники за допомогою спецавтомобіля та буксировочного тросу відбуксували автівки на тверде покриття. Життю та здоров’ю врятованих нічого не загрожує”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, о 23:34 на Обіточній косі в м. Приморськ також знадобилась допомога рятувальників. 9 дорослих та 4 дітей віком від 7 до 15 років не могли самостійно залишити місце перебування.

Читайте також: Негода в Україні знеструмила 57 населених пунктів

Бійці ДСНС на спецавтомобілі переправили усіх постраждалих у безпечне місце. 20 червня о 01:20 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що між с. Степок та о. Бірючий застряг автомобіль та самостійно не в змозі продовжити рух. Рятувальники за допомогою спецавтомобіля та буксировочного тросу відбуксували автівку на тверде покриття.

Всього на ліквідацію наслідків несприятливих погодних умов від ГУ ДСНС залучалося 3 одиниці техніки та 11 осіб особового складу.

Фото: zp.dsns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-