У Харкові спалили авто співробітницям редакції видання «Время Добкина» - ЗМІ

У Харкові спалили авто співробітницям редакції видання «Время Добкина» - ЗМІ

Фото
Укрінформ
У Харкові двом жінкам, які, за даними ЗМІ, є співробітницями редакції видання "Время Добкина", спалили автомобілі.

Також на під’їздах невідомі зробили напис фарбою та залишили похоронні вінки, де зазначалося: "Сепаратизм вредит здоровью", передає Укрінформ.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області, близько 03:35 до Харківського районного управління поліції № 1 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Дача горить автомобіль. Поліцейські встановили, що сталося займання автівки Toyota, яка належить 42-річній жінці. Поблизу з транспортним засобом було виявлено залишки обгорілого похоронного вінка. Згодом до поліції з цієї адреси надійшло повідомлення про те, що на стіні під’їзду невідомі зробили напис фарбою та залишили вінок.

Крім того, о 03:45 надійшла інформація про те, що на парковці по вулиці Борткевича сталося загоряння автомобіля Subaru, який належить 31-річній жінці. Також поруч з автівкою був вінок.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі у двох випадках став підпал.

Інформація внесена до Єдиного обліку Харківського районного управління поліції № 1. З’ясовуються всі обставини подій та особи, причетні до них.

За інформацією видання RegioNews, постраждалі власниці підпалених машин – співробітниці редакції видання "Время Добкина". Вони займаються адміністративними питаннями і дистрибуцією.

Редакція розцінює цей злочин як погрозу, залякування і перешкоджання виконанню своїх професійних обов'язків, пише RegioNews з посиланням на пресреліз редакції видання "Время Добкина". На думку журналістів "Времени Добкина", цей інцидент пов'язаний з майбутніми виборами міського голови 31 жовтня 2021 року.

Читайте також: Добкін вирішив балотуватися в мери Харкова

На початку квітня в Харкові почали випускати друковане видання "Время Добкина". Під час роздачі першого випуску газети невідомі в центрі міста напали на людей, які її роздавали, і облили їх зеленкою.

Фото Нацполіції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-