За останні дні в зоні ООС загинув другий буковинець, у Чернівецькій області - жалоба

За останні дні в зоні ООС загинув другий буковинець, у Чернівецькій області - жалоба

Укрінформ
В зоні ООС від осколкових поранень загинув 40-річний чернівчанин. На Буковині 13 і 14 квітня оголосили днями жалоби.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

"На Буковині 13 та 14 квітня оголошено днями жалоби за загиблими на Сході захисниками. Напередодні ворожа куля обірвала життя 24-річного Ярослава Карлійчука із села Черепківці, що у Глибоцькій територіальній громаді. Також поблизу Майорського від осколкового поранення загинув 40-річний чернівчанин Олексій Мамчій", - йдеться у повідомленні.

Відповідне розпорядження про дні жалоби підписав голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.

На знак скорботи на будинках органів влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій буде приспущено державні прапори України, скасують усі розважальні заходи, внесуть зміни до програми теле- та радіомовлення.

На своїй сторінці у Фейсбуці голова ОДА Сергій Осачук зазначив, що у 2016 році на сході країни загинув рідний брат 40-річного чернівчанина Станіслав Мамчій.

Читайте також: Окупанти минулої доби 17 разів обстріляли українські позиції на сході

"Ще одна трагічна звістка з фронту: російські агресори вбили сьогодні зранку на бойових позиціях в районі Майорського захисника України, старшого солдата Олексія Мамчія, чернівчанина. Молодший брат полеглого, Станіслав Мамчій, у 2016 році також віддав життя, захищаючи нас від ворога", - написав голова ОДА.

Як повідомляв Укрінформ, від початку доби в районі проведення операції Об'єднаних сил один український військовослужбовець загинув і двоє поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-