Стрілянина у поїзді Костянтинівка–Київ: поліція розповіла деталі

Стрілянина у поїзді Костянтинівка–Київ: поліція розповіла деталі

Фото
Укрінформ
Військовослужбовці, які влаштували стрілянину в поїзді Костянтинівка–Київ та забарикадувалися у купе, погрожували у разі штурму відкрити вогонь на ураження.

Про це заявили у відділі комунікації поліції Харківської області, передає Укрінформ.

Поїзд Костянтинівка-Київ, у якому відбулась стрілянина / Фото: Відділ комунікації поліції Харківської області

Повідомляється, що після отримання близько 02:00 6 квітня інформації про стрілянину в купе потягу правоохоронці відразу заблокували місце події, а пасажирів евакуювали. Керівництво харківської поліції введено в дію спеціальну операцію «Грім» та залучило КОРД.

«Правопорушники забарикадувалися у купе та погрожували поліцейським у разі штурму відкрити вогонь на ураження. В результаті чітких та злагоджених дій спецпризначенців зловмисників вдалося затримати протягом кількох хвилин. Ними виявилися двоє військовослужбовців, які прямували до Києва», - повідомили у відділі комунікації.

Читайте також: У Харкові п'яний чоловік влаштував стрілянину з балкона

На даний час один з них, 30-річний чоловік, затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. З другим наразі працюють слідчі. За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. За вчинення даного злочину передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. Усі обставини події з’ясовуються.

Читайте також: У центрі Одеси сталася бійка зі стріляниною

Як повідомляв Укрінформ, через стрілянину військових потяг затримався на 6 годин. Ніхто не постраждав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-