ЦВК знову змінила склад виборчої комісії на Івано-Франківщині

ЦВК знову змінила склад виборчої комісії на Івано-Франківщині

Укрінформ
Центральна виборча комісія замінила двох членів окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу №87 (Івано-Франківська область) від Партії зелених України та партії "Патріот".

Відповідне рішення ухвалено на засіданні ЦВК у середу ввечері, повідомляє кореспондент Укрінформу.

ЦВК, зокрема, за поданням Партії зелених України, достроково припинила повноваження члена ОВК №87 Лілії Іванчук та включила до її складу Тараса Боярчука.

Крім того, за поданням партії "Патріот" припинено повноваження члена ОВК Ярослава Михалків й включено до складу цієї комісії Артема Соломенчука.

Раніше в середу ЦВК змінила голову 87-ї ОВК.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні 28 березня відбулися проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах №50 (Донецька область) і №87 (Івано-Франківська область). Результати голосування мають бути встановлені до 12 квітня.

Читайте також: Довибори у Раду: ЦВК змінила голову округу на Прикарпатті

Згідно з опублікованим на сайті ЦВК даними в 50-му окрузі перемогу здобув кандидат від партії "Порядок" Андрій Аксьонов, який набрав 65,46%.

Станом на 19-00 годину середи, за даними ЦВК, на 87-му окрузі пораховано 67,52% протоколів ДВК. Лідерство в окрузі тримає кандидат від партії "Слуга народу" Василь Вірастюк з 31,30%, за якого проголосували 10496 виборців. На другому місці - кандидат від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський з 28,88%, на третьому - висуванець партії "За майбутнє" Олександр Шевченко з 28,73%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-