У Житомирі реконструювали стадіон «Полісся»

У Житомирі реконструювали стадіон «Полісся»

Велике будівництво
Укрінформ
У Житомирі в рамках програми Президента «Велике будівництво» відкрили реконструйований центральний стадіон «Полісся», де вже відбулася перша футбольна гра.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Житомирську ОДА.

«Реконструкцію першої черги стадіону «Полісся» завершено у 2020 році у рамках програми Президента «Велике будівництво». Зокрема, відремонтовано легкоатлетичне ядро, футбольне поле та трибуни», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що реконструкція об’єкту стартувала у 2005 році. Загальна вартість робіт на стадіоні становить 167 млн грн.

Після реконструкції у Житомирі відкрито стадіон «Полісся» / Фото: Житомирська ОДА

Наразі стадіон готовий до проведення футбольних матчів першої ліги і рекомендований Асоціацією футболу України для включення у календар змагань на 2021-2022 роки.

23 березня на стадіоні «Полісся» відбувся футбольний матч першої ліги між командами «Полісся» (Житомир) та «Кристал» (Херсон).

Читайте також: У Запоріжжі за допомогою «Великого будівництва» хочуть урятувати 140-річну будівлю

Як повідомляв Укрінформ, програма Президента «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, цьогоріч у межах програми буде завершено близько 300 об’єктів соцінфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-