На Рівненщині неповнолітній убив листоношу – поліція

На Рівненщині неповнолітній убив листоношу – поліція

Укрінформ
Поліцейські Рівненщини оперативно затримали неповнолітнього за умисне вбивство листоноші.

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення відділу комунікації обласної поліції.

«Поліцейські встановили, що 17-річний житель Сарн, перебував на подвір’ї, коли прийшла листоноша. При собі вона мала сумку. Парубок, розуміючи, що в жінки можуть бути кошти, схопив сокиру та наніс кілька ударів по голові. Потому швидко сховав знаряддя злочину під ліжко, відібрав її сумку та на своєму велосипеді втік», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що жінку в крові виявила молодша сестра неповнолітнього та зателефонувала до співмешканця матері. Чоловік, прибувши до будинку, одразу викликав «швидку», однак медики лише констатували смерть 43-річної потерпілої.

Орієнтовно за два кілометри зловмисник викинув сумку на територію місцевого підприємства, а 18 тис. грн сховав у верхній одяг. Утім, далеко втекти нападнику не вдалося: на одній із вулиць міста його затримали оперативники. Поліцейські при ньому вилучили крадені гроші.

Читайте також: «Лежав із порізаними венами»: як знайшли підозрюваного у вбивстві Маші Борисової

Підозрюваного, який уже перебуває на іспитовому строку за вчинення крадіжок, затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні умисного убивства та розбою.

Максимальне покарання, яке передбачають санкції обох статей — довічне позбавлення волі. Втім, відповідно до частини 2 статті 64 КК України, довічне позбавлення волі не застосовується до осіб, які вчинили злочин у віці до 18 років.

Зазначається, що неповнолітній перебуває на обліку в лікаря психіатра. Відтак, у рамках кримінального провадження буде призначена судово-психіатрична експертиза.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-