Поліція назвала причини вибуху у Боярці

Поліція назвала причини вибуху у Боярці

Укрінформ
Поліціянти Київщини з'ясували, що причиною вибуху у Боярці став саморобний вибуховий пристрій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Відділ комунікації поліції Київської області.

“Правоохоронці столичної області ретельно та професійно опрацювали місце події та з’ясували, що внаслідок вибуху загинув чоловік. Поліціянти оперативно встановили особу загиблого. Ним виявився 34-річний уродженець АР Крим, який протягом тривалого часу проживав у місті Києві”, - зазначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Читайте також: У Дніпрі підірвали банкомат і вкрали гроші - ЗМІ

Поліція повідомила, що у Боярці мешкала колишня подружка загиблого, якій він позичив гроші. Але між молодими людьми відбулася сварка, тому чоловік прагнув повернути борг. Жінка відмовилася віддавати гроші. Тоді чоловік не знайшов нічого кращого, як помститися. Він обладнав майстерню, придбав необхідні речовини та зробив саморобний вибуховий пристрій.

Як повідомляється, чоловік приїхав на таксі до місця призначення і через декілька хвилин після того, як він вийшов з автомобіля, пролунав вибух. До місця проживання жінки він не дійшов декілька метрів – пристрій вибухнув у його руках.

Читайте також: Вікна, паркани, автівки й трансформатор: у Боярці стався потужний вибух

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідство ще триває, правоохоронці продовжують встановлювати обставини події та проводити експертизи.

Як повідомляв Укрінформ, на одній з вулиць міста Боярка стався вибух. В результаті було пошкоджено трансформатор, лінії електропередач, чотири автівки, вікна та паркани п'яти найближчих будинків. На місці НП утворилась воронка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-