Семирічну дівчинку на Херсонщині задушили - поліція

Семирічну дівчинку на Херсонщині задушили - поліція

Укрінформ
На Херсонщині поліцейські встановлюють особу, причетну до вбивства 7-річної Марії Борисової: кримінальне провадження, відкрите раніше за фактом зникнення дитини, перекваліфіковане, смерть дитини була насильницькою.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці поліція Херсонської області.

«В ході візуального огляду поліцейські встановили, що смерть дитини була насильницькою. Наразі проводяться слідчо-розшукові заходи для встановлення підозрюваного в умисному вбивстві малолітньої дитини», - йдеться у повідомленні.

При візуальному огляді на тілі дитини виявлені видимі тілесні ушкодження. Попередньою причиною смерті дівчинки є механічна асфіксія, тобто удушення.

Нині кримінальне провадження, відкрите раніше за фактом зникнення дівчинки, перекваліфіковане на п. 2 ч. 2 ст.115 Кримінального кодексу України, а саме - умисне вбивство малолітньої дитини. Наразі вживаються слідчі та розшукові заходи для встановлення підозрюваного та обставин смерті дівчинки.

Як зазначається, тіло 7-річної Марії Борисової, пошуки якої тривали четверту добу, виявили 11 березня в с. Щасливому під час повторного огляду території населеного пункту в недобудованій нежитловій споруді.

Як повідомляв Укрінформ, тіло дитини було в поліетиленовому мішку.

Фото: facebook.com/khersonpolice.official

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-