Найдовше місто Європи: марафонці пройшли Кривий Ріг за 21 годину

Найдовше місто Європи: марафонці пройшли Кривий Ріг за 21 годину

Фото
Укрінформ
Учасники проєкту «Дангіон» пішки пройшли Кривий Ріг за 21 годину. Від крайньої північної до крайньої південної точки міста екстремали «наміряли» кроками 88,8 км.

Про це повідомляє у Фейсбуці керівник проєкту, колишній воїн АТО, викладач Донецького юридичного інституту, дослідник-екстремал Микола Єрошкін, передає Укрінформ.

«Ми це зробили. Це допис подяки. Подяки моїм близьким і друзям, знайомим та зовсім незнайомим людям, які були поруч з нашою командою 21 годину, коли ми йшли пішки через найдовше місто Європи», - написав Єрошкін.

Читайте також: «Поки нам недоступний Марс, ласкаво просимо в Кривбас!»

За його словами, учасники пішого марафону стартували 7 березня о 00.01 хвилині з амбіційними планами пройти Кривий Ріг з півночі на південь за 24 години.

«Стартували для того, щоб перевірити власні можливості, зробити щось круте й екстремальне, прийняти кинутий самим собі виклик і запам'ятати цей день назавжди!» - уточнив Єрошкін.

У команді його друзів ішли кіборг Володимир Янович і курсантка Донецького юридичного інституту Ірина Невідомська.

Оскільки марафон анонсувався напередодні, екстремалів з прапором упізнавали перехожі, багато хто підходив і говорив слова підтримки і підбадьорював, ішов поруч з нами ділянку шляху і пригощав їжею.

Єрошкін пише про екстремальні мандрівки, експедиції і пригоди, досліджує провальні вирви, занедбані старовинні копальні, кар'єри і відвали, об'єкти індустріальної спадщини, а також проводить екскурсії.

Фото: Микола Єрошкін/Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-