На вихідних в Україні синоптики обіцяють тепло і переважно без опадів

На вихідних в Україні синоптики обіцяють тепло і переважно без опадів

Погода
Укрінформ
На суботу 2 січня синоптики обіцяють хмарність, із проясненнями. Вночі на Лівобережжі невеликий дощ, подекуди з мокрим снігом, у Карпатах мокрий сніг, на решті території, вдень по всій Україні — без опадів.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

За прогнозом вітер буде переважно західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 3° тепла до 2° морозу, у Карпатах та на Прикарпатті 1-6° морозу; вдень 2-7° тепла, на Закарпатті та півдні Одещини 8-10° тепла.

3-4 січня буде хмарно.

3 січня без опадів. Уночі та вранці у південній частині, східних та більшості центральних областей тумани. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла, на Закарпатті та півдні Одещини місцями 6-11° тепла; в Карпатах вночі 5-10° морозу, вдень близько 0°.

Читайте також: Після Різдва в Україну прийдуть морози

4 січня у західній частині країни невеликий, вдень на Закарпатті та в Карпатах помірний дощ, на решті территорії без істотних опадів. Вітер південний, південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі та вдень від 2° тепла до 3° морозу (вдень у західних областях 3-8° тепла), на Закарпатті та півдні Одещини вночі 2-7° тепла, вдень 6-11°.

5 січня в західних, вдень і в більшості південних та центральних областей, 6 січня в Україні мокрий сніг, вдень з дощем; на решті території без опадів.

Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, у західних та південних областях вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 1-6° тепла.

Читайте також: «Циклон-бомба» приніс ураганний вітер та здійняв 18-метрові хвилі у Тихому океані

У Києві 2 січня хмарно з проясненнями. Без опадів. Вітер переважно західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень близько 5° тепла.

По області також хмарно з проясненнями. Без опадів. Вітер переважно західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 2-7° тепла.

3-4 січня хмарно.

3 січня без опадів, температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла.

4 січня без істотних опадів; температура вночі та вдень від 2° тепла до 3° морозу.

Вітер південний, південно-східний, 7-12 м/с.

5 січня без опадів, 6 січня мокрий сніг, вдень з дощем.

Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-