ДСНС відвела підрозділи з інших областей, які гасили пожежі на Луганщині

ДСНС відвела підрозділи з інших областей, які гасили пожежі на Луганщині

Фото, відео
Укрінформ
Державна служба України з надзвичайних ситуацій відвела підрозділи з інших областей, задіяні в ліквідації лісових пожеж на Луганщині. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Проводи вогнеборців з Донеччини, Харківщини та Дніпропетровщини у Сєвєродонецьку / Фото: Олексій Ковальов. Укрінформ

"10 жовтня відбулося відведення сил Державної служби з надзвичайних ситуацій з Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської та Харківської областей, які були задіяні для ліквідації надзвичайної ситуації, пов'язаної з лісовими пожежами на території Луганської області", - зазначається у повідомленні.

З цієї нагоди на площі Сєвєродонецька вишукувалася колона з пожежних автомобілів, і жителі міста, які прийшли підтримати вогнеборців, мали нагоду сказати теплі слова вдячності рятувальникам.

Як повідомлялося, на території Луганської області впродовж тижня тривало гасіння пожеж у природних екосистемах, які виникли 30 вересня та 1 жовтня. Найбільш складна обстановка склалася вздовж лінії розмежування на території Станично-Луганського, Новоайдарського, Сєвєродонецького районів, де до зони ураження потрапили 32 населені пункти.

Читайте також: На Луганщині ліквідували всі осередки пожеж

За попередніми оцінками, орієнтовна площа, пройдена вогнем, становить понад 20 тис. га. Під час гасіння пожеж були евакуйовані 150 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-