Військовий з Тернопільщини застрелився через необережність

Військовий з Тернопільщини застрелився через необережність

Уточнено
Укрінформ
Військовослужбовець-контрактник з Тернопільської області помер від вогнепального поранення, отриманого під час необережного поводження зі зброєю.

Про це у Facebook повідомляє 44-я окрема артилерійська бригада, яка дислокується у Тернополі.

«Висловлюємо співчуття рідним та близьким зв'язку зі смертю військовослужбовця служби за контрактом, солдата Михайла Воронського. За попередніми даними, військовослужбовець помер від кульового поранення внаслідок необережного поводження зі зброєю», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місці події працюють представники військової служби правопорядку та поліції. Командуванням військової частини призначено службове розслідування.

Як повідомив Укрінформу пресофіцер 44-ї окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа, нещасний випадок стався на сході країни під час несення бойової служби у зоні ООС.

За даними пресслужби артбригади, солдат Михайло Воронський, 1966 року народження, уродженець Заліщицького району Тернопільської області. Проходив службу за контрактом у військовій частині А3215 з лютого 2020 року на посаді водія-електрика в одному з артилерійських підрозділів. Ветеран-афганець, активний учасник Революції гідності, під час служби зарекомендував себе з позитивної сторони.

В останню путь проведуть Михайла Воронського у його рідному селі Добрівляни, що в Заліщицькому районі на Тернопільщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-