Поліція Одеси охороняє правопорядок на Куликовому полі та Соборній площі

Поліція Одеси охороняє правопорядок на Куликовому полі та Соборній площі

Фото
Укрінформ
Правоохоронці здійснюють посилену охорону громадського порядку на Куликовому полі та Соборній площі Одеси, де родичі загиблих та інші жителі міста бажають сьогодні покласти квіти до імпровізованих меморіалів загиблим під час подій 2 травня 2014 року.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Правоохоронці здійснюють превентивні заходи, слідкуючи за дотриманням норм чинного законодавства і карантинних вимог. Пропускають по двоє громадян у супроводі поліцейського до місця загибелі учасників масових заворушень у травні 2014 року.

Людей, що прийшли покласти квіти, порівняно з минулим роком, небагато, обстановка у районі Куликового поля та Соборної площі спокійна.

Як повідомлялося, сьогодні виповнюються шості роковини трагічних подій в Одесі 2 травня 2014 року, коли під час масових заворушень загинуло до півсотні людей.

Шості роковини трагічних подій в Одесі / Фото: Юлій Зозуля, Укрінформ

Сьогодні понад півтори тисячі правоохоронців чергують на вулицях міста. Це - працівники поліції, ДСНС та нацгвардійці. Правоохоронці закликали громадян не порушувати закон, дотримуватися вимог карантину, не провокувати конфліктних ситуацій.

Читайте також: Сьогодні - шості роковини трагічних подій в Одесі

У поліції нагадали, що Постановою Кабінету міністрів України від 11. 03.2020 № 211 (зі змінами) визначений ряд обмежень та заборон, спрямованих на запобігання поширенню на території України коронавірусної інфекції COVID-19. Серед них – заборона проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів. Крім того, нагадали про передбачену ст. 436-1 ККУ кримінальну відповідальність за використання забороненої символіки комуністичного та націонал-соціалістичного тоталітарних режимів.

Правоохоронці закликали громадян не порушувати закон, дотримуватися вимог карантину, не провокувати конфліктних ситуацій.

Фото: Нацполіції , Укрінформ / Михайло Аксанюк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-