Суд залишив на посаді відстороненого мера Чернівців

Суд залишив на посаді відстороненого мера Чернівців

Фото
Укрінформ
Апеляційний суд у Вінниці підтвердив вирок суду першої інстанції та залишив на посаді відстороненого минулого року міського голову Чернівців Олексія Каспрука.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє сьомий апеляційний адміністративний суд.

"Колегія суддів розглянула апеляційні скарги Олексія Каспрука, Василя Продана та Чернівецької міської ради на рішення Чернівецького окружного адміністративного суду від 23 квітня 2019 року у справі за позовом Олексія Каспрука про визнання протиправним і скасування рішення, та про поновлення його на посаді міського голови і стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу. За результатами розгляду, рішення Чернівецького окружного адміністративного суду залишено без змін", - йдеться у повідомленні.

Як раніше повідомляв Укрінформ, 26 липня 2018 року депутати Чернівецької міської ради зняли з посади міського голову Олексія Каспрука.

За відповідне рішення проголосувало 29 депутатів, що становить більше двох третин від депутатського складу міської ради.

Читайте також: Мер Гааги подала у відставку

У квітні цього року Чернівецький окружний адміністративний суд скасував це рішення та поновив Каспрука на посаді міського голови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-