На полюванні загинув адвокат підозрюваного у справі про вбивство Вороненкова

На полюванні загинув адвокат підозрюваного у справі про вбивство Вороненкова

Скрін
Укрінформ
Поліція Житомирщини розпочала кримінальне провадження за фактом убивства киянина під час конфлікту на полюванні.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

"10 листопада у лісовому масиві на межі Коростишівського та Радомишльського районів під час полювання виник конфлікт між єгерями та мисливцями. У результаті смертельне вогнепальне поранення дістав директор громадської організації "Радомишльські мисливці", ще одного чоловіка з тяжким пораненням госпіталізовано", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що смертельну травму дістав 41-річний киянин. До лікарні з тяжким пораненням доправлений 52-річний житель Київської області.

Читайте також: На Одещині чоловік напав з ножем на прикордонника

За інформацією правоохоронців, близько 11.30 на спецлінію "102" надійшло повідомлення від єгеря Слободецької районної громадської організації "Радомишльські мисливці" про виявлення у лісовому масиві Радомишльського району на території приватних угідь браконьєрів, що вилилось у конфлікт із застосуванням зброї.

Наразі учасники конфлікту доправлені до поліції для встановлення усіх причин і обставин події. Усі вони - жителі Радомишльського та Коростишівського районів віком від 17 до 55 років.

Попередня кваліфікація події - ст. 15 (Замах на злочин), ст.115 (Умисне вбивство) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Згідно з інформацією з відкритих джерел, директором ГО "Радломишльські мисливці" є Святослав Пархоменко.

При цьому, адвокат Влад Добош написав у Facebook, що адвокат Пархоменко є захисником Олександра Лося – підозрюваного у причетності до вбивства ексдепутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-