У Вінниці попрощалися із загиблими льотчиками Ан-12

У Вінниці попрощалися із загиблими льотчиками Ан-12

Фото
Укрінформ
У Вінниці попрощалися з колишніми військовими льотчиками Ігорем Завадюком і Віталієм Степаненком, які 4 жовтня загинули під час аварійної посадки літака Ан-12 під Львовом.

Про це повідомляє у Facebook пресслужба командування повітряних сил ЗС України.

"У Вінниці попрощались із колишніми військовими льотчиками, які 4 жовтня трагічно загинули в авіакатастрофі Ан-12 під Львовом. Напередодні поховали борт-техніка Ігоря Заводюка, сьогодні в останню путь проводжали командира екіпажу – Віталія Степаненка. Обоє у 1990-х та 2000-х роках проходили службу у місцевій бригаді транспортної авіації", - йдеться у повідомленні.

Вшанувати пам’ять пілотів прийшли рідні та знайомі, військовослужбовці штабу командування Повітряних сил, бригади транспортної авіації.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, 4 жовтня, транспортний літак Ан-12, який прямував з Віго (Іспанія) до Стамбула (Туреччина), здійснив аварійну посадку у с. Сокільники Пустомитівського району - на відстані 1,5 км від злітно-посадкової смуги Міжнародного аеропорту "Львів". На борту літака перебувало 8 осіб: 7 членів екіпажу та 1 супроводжуюча особа. П'ятеро людей загинули, троє були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості до Львівської клінічної лікарні.

Фото: Командування Повітряних Сил ЗСУ, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-