Аварія АН-12: стан двох потерпілих стабільний, третій — у реанімації

Аварія АН-12: стан двох потерпілих стабільний, третій — у реанімації

Укрінформ
Стан двох потерпілих в результаті аварійного приземлення транспортного літака АН-12 поблизу Львова стабільний, третій перебуває в реанімації.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, посилаючись на слова начальника міського управління охорони здоров’я Володимира Зуба.

"Станом на 10.00 сьогодні стан двох постраждалих середньої тяжкості, стабільний, з позитивною динамікою. Їх учора під вечір було переведено у травматологічне відділення. Стан третього постраждалого залишається тяжким. Він переніс операцію, перебуває при свідомості, але в реанімаційному відділенні. Пацієнти перебувають під постійним наглядом. Їм надається вся необхідна допомога", - розповів Зуб.

Читайте також: Аеропорт "Львів" повідомляє про затримку трьох рейсів через аварію Ан-12

Як повідомляв Укрінформ, 4 жовтня вранці при заході на посадку на відстані 13,7 км до міжнародного аеропорту "Львів" зник з радару транспортний літак АН-12. Він здійснив аварійну посадку на відстані 1,5 км від злітно-посадкової смуги аеропорту, у селі Сокільники Пустомитівського району.

На борту літака перебувало 8 осіб: 7 членів екіпажу та 1 супроводжуюча особа. П'ятеро людей загинули. Ще трьох деблокували рятувальники і госпіталізували.

Літак перевозив вантаж із Віго (Іспанія) до Стамбула (Туреччина).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-