В Одесі авто в'їхало у натовп протестувальників, є постраждалі

В Одесі авто в'їхало у натовп протестувальників, є постраждалі

Відео
Укрінформ
В Одесі розслідують обставини наїзду водія Nissan на учасницю протестної акції та поліцейського, що охороняв у післяобідню пору 20 вересня публічний порядок на проспекті Академіка Корольова.

Про це повідомляє відділ комунікацій ГУНП в Одеській області.

"Під час акції у Київському районі Одеси сталася дорожньо-транспортна пригода, травмовані двоє людей: поліцейський, що охороняв публічний порядок, та учасниця заходу. Подію кваліфіковано за ознаками ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що громадяни, незадоволені будівництвом на території місцевого дитячого садка, зібралися на проспекті Академіка Корольова. На знак протесту мітингувальники ходили по пішохідному переходу, тим самим обмежуючи рух транспорту.

Читайте також: У Чернівцях п’яний водій “влетів” у будинок і влаштував стрілянину

"Під’їхавши до натовпу, автомобіль Nissan під керуванням жінки-водія спочатку зменшив швидкість, а потім рушив уперед, скоївши наїзд на двох людей - поліцейського та учасницю акції. Постраждалих було доставлено до лікарні з травмами ніг", - підсумували в поліції.

Як повідомляв Укрінформ, під час ДТП в Одесі постраждав офіцер поліції, який спробував запобігти наїзду автомобіля Nissan на протестувальників - у нього перелом ноги.

Це вже друга масова акція жителів спального мікрорайону Таїрова, які протестують проти будівництва 24-поверхового житлового комплексу з паркінгом на місці дитсадка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-