Сутичка після ХарківПрайду: суд обрав запобіжний захід двом підозрюваним

Сутичка після ХарківПрайду: суд обрав запобіжний захід двом підозрюваним

Укрінформ
Дзержинський райсуд Харкова обрав запобіжний захід - арешт для одного з трьох підозрюваних у справі про сутичку з поліцією після ХарківПрайду.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у суді.

"Обрано запобіжний захід для першого з трьох підозрюваних у справі про сутичку з полцією на вулиці Римарської після ХарківПрайду: тримання під вартою строком на 60 днів без права на заставу", - зазначили у суді.

Адвокат заарештованого вже заявив, що подаватиме апеляцію.

Водночас відділ комунікації поліції Харківської області повідомляє, що ще одному підозрюваному обрано запобіжний захід - домашній арешт з 20:00 до 06:00.

Перед засіданням до суду прийшли активісти громадських організацій "Фрайкор" та "Традиції і порядок" з вимогою відпустити затриманих.

Читайте також: Фоторепортер Reuters врятував хлопця, на якого напали після "ХарківПрайду"

Як повідомляв Укрінформ, 15 вересня у Харкові на вулиці Римарській пiсля KharkivPride між представниками "Фрайкору" та правоохоронцями стався конфлікт. Двоє поліцейських були травмовані. На місці затримано трьох чоловіків. Відкрито кримінальне провадження за статтею, пов’язаною з погрозою чи насильством щодо працівника правоохоронного органу.

Також після ХарківПрайду група чоловіків побила неповнолітнього хлопця в центрі міста. Наступного дня хлопець з матір’ю написали заяву у Шевченківський райвідділ поліції з приводу події. Відкрито кримінальне провадження за статтею "Хуліганство". Поліцейські встановлюють осіб, причетних до злочину. Слідчі дії тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-