Князєв представив нового керівника поліції Сумщини

Князєв представив нового керівника поліції Сумщини

Фото, відео
Укрінформ
Поліція Сумщини отримала нового начальника головного управління Нацполіції України в області. Ним став 45-річний полковник Руслан Пиняга, який змінив на цій посаді генерала Миколу Лушпієнка.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Руслан Пиняга добре зарекомендував себе, тому отримав таку відповідальну посаду. Взагалі Суми можна назвати школою поліції. Багатьох сумських поліцейських чекає призначення на керівні посади у Києві, проте поки немає наказів, конкретно говорити не можу", - зазначив під час представлення Пиняги особовому складу ГУ Нацполіції в Сумській області голова Нацполіції України Сергій Князєв.

Князєв представив нового керівника поліції Сумщини / Фото: Департамент комунікації Національної поліції України

Він відзначив, попереднього очільника обласної поліції Сумщини Лушпієнка вже 18 вересня призначать на нову посаду з більшим обсягом обов’язків. Яку саме, він, відповідаючи на запитання журналістів, не уточнив, хоча до останнього часу у Сумах ширилася інформація про призначення Лушпієнка начальником ГУ Нацполіції у Запорізькій області.

Читайте також: Аваков призначив Князєву першого заступника
Новий керівник обласної поліції Пиняга вже має досвід роботи на Сумщині: у 2017 році він працював тут заступником начальника ГУНП – начальником кримінальної поліції. До цього очолював управління карного розшуку ГУМВС України в Київській області, останнім же місцем його роботи перед новим призначенням був Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції України, де Пиняга займав посаду заступника начальника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-