На Київщині горіло звалище, є постраждалий

На Київщині горіло звалище, є постраждалий

Укрінформ
У Київській та Житомирській областях сталося загоряння несанкціонованого сміттєзвалища та сухої трави, постраждала одна особа.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

“9 вересня близько 09 год. 30 хв. поблизу с. Трипілля Обухівського району на території несанкціонованого сміттєзвалища виникла пожежа на площі близько 1 га. Ліквідовано 0,3 га, залишається 0,7 га", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до гасіння залучалося 14 осіб та 5 одиниць техніки, з них від ДСНС 12 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

Крім того, у Зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення поблизу с. Ковшилівка виникло загорання трав’яного настилу. О 21 год. 30 хв. пожежу ліквідовано на площі 2,5 га. До гасіння залучалися 31 чоловік та 6 одиниць техніки, з них від ДСНС 11 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

Водночас, у Житомирській області 9 вересня близько 14 год. 00 хв. поблизу с. Заріччя Коростенського району виникло загоряння сухої трави та самонасаджень, внаслідок чого відбулося розповсюдження вогню на околицю с. Заріччя. О 20 год. 10 хв. пожежу ліквідовано. Вогнем знищено 10 старих дерев’яних будівель (з них 6 дачних будинків), 20 га трав’яного настилу та самонасаджень, постраждала 1 особа (отримала незначні опіки).

Читайте також: У Прилуках рятувальники гасять велику пожежу на сміттєзвалищі

До гасіння залучалося 48 чоловік та 15 одиниць техніки, з них від ДСНС 15 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-