Князєв представив нового очільника поліції Львівщини

Князєв представив нового очільника поліції Львівщини

Фото
Укрінформ
Керівник Нацполіції Сергій Князєв 4 вересня представив нового очільника поліції Львівської області - Василя Віконського.

Про це повідомляє Департамент комунікації НПУ.

"Сьогодні, 4 вересня, голова Національної поліції України Сергій Князєв представив новопризначеного керівника поліції Львівської області. Так, поліцію Львівщини очолив полковник поліції Василь Віконський", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що раніше Віконський обіймав посаду начальника поліції Хмельницької області.

Князєв повідомив, що Віконський одним із перших приєднався до правоохоронців, які стали на захист держави на Сході України.

«Полковник Віконський відбув на схід України, де підрозділ, у складі якого він перебував, одним із перших вступив у двобій з російською армією та російськими найманцями. Він брав участь в операції зі звільнення Слов’янська, а також у Краматорську, Бахмуті, Дебальцевому, Вуглегорську. Під Іловайськом офіцер Віконський вивів з-під вогню свій особовий склад, у якому, на жаль, були загиблі, але своє завдання він виконав», – повідомив голова Нацполіції.

Читайте також: Князєв хоче створити управління кіберполіції у кожній області

Князєв додав, що під час звільнення Маріуполя Віконський "в солдатському однострої, в касці і з автоматом, ніс службу разом зі своїми бійцями".

«У Широкіному його підрозділ виконував завдання на лінії розмежування – не на другій-третій лінії оборони. Я з великою повагою ставлюсь до цього офіцера, який з часом став дуже ефективним менеджером на керівних посадах», - зазначив Князєв.

Голова Національної поліції України окреслив основні завдання, які стоять перед новопризначеним керівником поліції Львівщини. Зокрема, йдеться про поліпшення соціальної складової роботи поліцейських – забезпечення житлом, соціальними пільгами, можливостями професійного росту.

Як повідомляв Укрінформ, Генеральний прокурор Руслан Рябошапка підписав накази про звільнення з посад прокурорів Вінницької, Житомирської, Одеської та Черкаської областей.

Фото: npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-