Рятувальники вважають малоймовірним, що у Дрогобичі вибухнув газ

Рятувальники вважають малоймовірним, що у Дрогобичі вибухнув газ

Укрінформ
У процесі проведення робіт було встановлено, що малоймовірно, що вибух газу спричинив обвал житлового будинку в Дрогобичі.

Про це під час брифінгу розповів заступник директора Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Петро Коротинський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З початку руйнування цієї будівлі була підозра, що стався вибух газу, проте в процесі проведення робіт і роботи газової служби було встановлено, що ця причина - малоймовірна", - наголосив Коротинський.

За його словами, наразі на місці працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Читайте також: Під завалами будинку у Дрогобичі можуть бути ще п'ятеро людей - ДСНС

"На даний час усіх мешканців виведено з будинку, їм надається психологічна допомога та вирішується питання щодо розселення. На місці організовано роботу гарячої лінії для постраждалого населення за телефоном 0324421327. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучено близько 450 осіб та 65 одиниць техніки. З них від служби - 184 особи, 3 кінологічних розрахунки, 27 одиниць техніки", - додав представник ДСНС.

Поблизу будинку забезпечують правопорядок понад 200 правоохоронців - поліція та військовослужбовці Нацгвардії.

Як повідомляв Укрінформ, 28 серпня у м. Дрогобич по вул. Грушевського, 101, сталося руйнування під’їзду з першого по четвертий поверх.

Станом на 08:30 загинуло 2 особи та 7 осіб госпіталізовано (з них 4 дитини).

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-