У ЦНАПі на Дніпропетровщині відкрили сервіс для відвідувачів з вадами слуху

У ЦНАПі на Дніпропетровщині відкрили сервіс для відвідувачів з вадами слуху

Децентралізація
Укрінформ
ЦНАП міста Кам’янського першим у Дніпропетровській області запровадив унікальний сервіс — відвідувачі з вадами слуху можуть скористатися сурдоперекладом онлайн.

Про це повідомили в департаменті економрозвитку Дніпропетровської ОДА.

Відтепер під час візиту до Центру люди зі слабким слухом можуть безкоштовно скористатися допомогою перекладача жестової мови. Кам’янський ЦНАП підключено до сервісу Українського товариства глухих - адміністратор зв'язується онлайн з перекладачем і через нього спілкується з клієнтом.

Зазначається, що такий сервіс доступний як на інформаційній рецепції, так і безпосередньо при поданні документів.

«ЦНАПи області вдосконалюють якість і доступність послуг. В авангарді змін – ЦНАП Кам’янського. Там доступний доволі широкий спектр послуг – і адміністративні, і комунальні, і соціальні. Зокрема, нещодавно в Центрі запровадили комфортний сервіс для водіїв. Наразі стали надавати адмінпослуги і людям з вадами слуху», – зауважили в ОДА.

Читайте також: Пулинська ОТГ планує залучати інвесторів і покращувати якість комунальних послуг

Раніше у Кам’янському ЦНАПі запровадили сервіс з оформлення водійських посвідчень та реєстрації транспорту за 15-20 хвилин.

Наразі у містах, районах та об’єднаних громадах Дніпропетровщини працюють 60 ЦНАПів та їхніх філій. Це найбільше в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-