У ДТП на Київщині постраждали 26 людей, троє в реанімації

У ДТП на Київщині постраждали 26 людей, троє в реанімації

Фото
Укрінформ
Унаслідок ДТП, що сталась вранці 4 червня в місті Боярка на Київщині, постраждало 26 людей, троє з них перебувають у реанімації.
Про це на сторінці у Facebook повідомляє прес-служба МВС.

Подія сталася близько 10.00 години у м. Боярка, на перехресті вулиць Незалежності та Б. Хмельницького. За попередніми даними, спочатку сталося зіткнення маршрутного автобусу «Мерседес», який продовжуючи рух по другорядній дорозі, «зачепив» автомобіль «Шкода». Після чого авто занесло на головну дорогу та зіткнулося з маршрутним автобусом «Богдан».

У результаті ДТП 26 людей отримали травми різного ступеню тяжкості, їх шпиталізовано. Троє з них у тяжкому стані знаходяться в реанімаційному відділенні.

ДТП у Боярці / Фото: Тарасов Володимир, Укрінформ

Як зазначається, на місці події працювали слідчо-оперативна група та рятувальники.

"Попередньо встановлена винуватість водія маршрутному автобусу "Мерседес", вирішується питання щодо затримання в порядку 208 статті ККУ. Маршрутний автобус "Мерседес" вилучено в якості речового доказу і поміщено на майданчик тимчасового тримання", - зауважили в МВС.

Читайте також: ДТП з автобусом у Польщі: загинула одна людина, постраждали 32

За даним фактом працівники Слідчого управління Поліція Київської області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України. Вирішується питання щодо оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу водію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-