Напад на активіста Нацкорпусу у Харкові розслідують, як хуліганство

Напад на активіста Нацкорпусу у Харкові розслідують, як хуліганство

Фото
Укрінформ
Відкрито кримінальне провадження за фактом нападу зранку на харків’янина, який госпіталізований з травмами.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Нацполіції у Харківській області.

"Інформація про вказаний факт надійшла до Немишлянського відділу поліції від медиків 21 травня близько 08:00. З тілесними ушкодженнями чоловік був доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Для встановлення усіх обставин до потерпілого у лікарню була направлена слідчо-оперативна група Немишлянського відділу поліції: "Встановлено, що постраждалим є 46-річний житель Харкова, який займається підприємницькою діяльністю".

На місці скоєння нападу наразі працюють дільничні офіцери поліції, які проводять поквартирний обхід житлових будинків для встановлення та опитування свідків події.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України з санкцією від 3 до 7 років позбавлення волі.

Читайте також: Харківська міська рада програла апеляційний суд щодо волонтерського намету

Як підтвердили кореспонденту Укрінформу у громадській організації "Національний корпус", невідомі побили 46-річного активіста "Нацкорпуса", підприємця Ігоря Блохина. Активісти, за їх словами, готові допомогти поліції знайти хуліганів.

Фото: Національний Корпус Харків

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-