Для участі в ЗНО на Луганщині зареєструвалися 5750 осіб

Для участі в ЗНО на Луганщині зареєструвалися 5750 осіб

Укрінформ
У Луганській області все підготовлено для проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2019-го року.

Про особливості цьогорічного оцінювання випускників розповів на брифінгу директор Департаменту освіти і науки Луганської ОДА Юрій Стецюк, повідомляє прес-службаобладміністрації.

«Рівно через тиждень починається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання – 21 травня учасники складатимуть іспит з математики. Для його проведення будуть організовані 11 пунктів тестування – по три у Сєверодонецьку, Старобільську та Рубіжному, два у Лисичанську», - йдеться в повідомленні.

Загалом для участі в ЗНО на Луганщині зареєструвалися 5750 осіб. З них 3171 – випускник шкіл, 1183 – випускники закладів профтехосвіти, 1112 – випускників вишів І-ІІ ступенів акредитації, 574 – випускники минулих років.

З тимчасово окупованої території області для проходження ЗНО зареєструвалися 304 особи. З них 267 приймуть участь в основній сесії.

Усі пункти тестування наразі готові для проведення ЗНО.

ЗНО з української мови та літератури відбудеться 23 травня, з іспанської, німецької, французької мов — 27 травня, з англійської мови – 28 травня, з фізики – 30 травня, з історії України – 4 червня, з біології – 6 червня, з географії – 11 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-